Veckans träning (v. 8)

Måndag: Löpning 40 min. + Power Yoga 75 min.
Totalt: 1 h 55 min.
 
Tisdag: Vila.
 
Onsdag: Styrketräning (hela kroppen) 75 min.
 
Torsdag: Intervallöpning 50 min.
 
Fredag: Styrketräning (hela kroppen) 75 min.
 
Lördag: Löpning 10 min. + Futsal 90 min.
Totalt: 1 h 40 min.
 
Söndag: Vila.
 
Vecka 8 totalt: 6 h 55 min.
Veckans träning | | Kommentera |

Vacation

Hundrafyrtio sidors gradudokument är ivägskickat till handledarna och nu tar jag semester! Byter därmed det här:
 
 
...mot det här:
 
Allmänt | | Kommentera |

Året 2015

Som vanligt har det nya året fått några månader på nacken innan jag blickar tillbaka på det som varit. Tidigare år har jag satt ihop renodlade träningsårssummeringar. Här, här och här hittar man dem. Den här gången kände jag i stället för att kolla på året som var mera generellt sett, och till största delen i bildform. Jag tycker om tillbakablickar, oavsett vad det gäller. Det är ändå det som varit som till stor del formar det som komma skall.
 
Året 2015 som vi nu redan för en tid sedan avslutade och har bakom oss var totalt sett ett riktigt bra år för min del. Även om det började litet knaggligt med en dunderförkylning och magsjuka, och de facto också avslutades på snörvligare sidan. Däremellan har jag dock varit frisk som en nötkärna så jag kan inte klaga direkt. Så ett på det stora hela friskt år skulle jag säga.
 
2015 har också varit ett aktivt år. Även om jag för första gången på 18 år inte spelat fotboll i någon förening så har jag fortfarande spelat. En gång i veckan från slutet på maj till början på november nogrannare räknat. Och fast jag har saknat fotbollen i mer organiserad form hela året så har det ändå känts förvånansvärt okej. Jag har ju tränat en hel massa annat kul i stället. Som t.ex. spelat en hel del tennis. Åkt snowboard. Sprungit. Styrketränat. Prövat på poledancing. Spelat badminton. Paddlat kanot. Med andra ord har det blivit en hel del träning och motion, precis som det ska vara.
 
Så fick jag ju mina papper över den slutförda PT-utbildningen alldeles i början av 2015 också, och under året som gått har jag tagit emot en del projekt och kunder i egenskap av personlig tränare. Så fungerade jag som gruppträningsinstruktör för EGF hela året också, både för inomhus- och utomhusträning.
 
Jag har rest en del under år 2015. Kanarieöarna, Tallinn (3 gånger!), Prag, Kroatien och Sverige är ställen jag besökt utanför Finlands gränser. Fina och minnesvärda resor allihopa.
 
Umgåtts med mina nära och kära har jag också gjort förstås. Alla dessa människor som gör ens liv så innehållsrikt och värdefullt. Jag är väldigt, väldigt lyckligt lottad som har så många fina personer runt mig.
 
Okej, bered er på en riktig bildbomb!
 
Januari
 
 
 
 
 
Gran Canaria.
 
 
 
 
Februari
 
 
 
 
 
Tallinn.
 
 
 
Mars
 
Himos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
April
 
Prag.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Maj
 
 
 
 
 
Tallinn.
 
 
 
 
 
Juni
 
 
 
 
 
 
Vasa.
 
 
 
 
Midsommar.
 
 
 
 
OS i Nitlax.
 
 
 
 
 
 
Juli
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Augusti
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
September
 
 
Kroatien.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Oktober
 
Norrköping.
 
 
 
 
 
 
 
 
November
 
 
 
 
 
 
 
December
 
 
Fiskars.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Jag blir riktigt varm om hjärtat när jag tänker tillbaka på alla fina stunder under året som var. 2016 har börjat lovande också det, så jag hoppas och tror att det ska bli minst lika bra.
Livsstil, Årets träning | | Kommentera |
Upp