Studier och fotboll.


Vicki, Simme, Ääli. 2008.

Vi tre har haft studiecirkel hela långa dagen. Började med gruppmöte i Hanken kl. 10 imorse och fortsatte hemma hos mig efter lunch. Studierelaterade eller ej, våra stunder tillsammans är nog alltid lika underhållande. Linda anslöt sig också, så det knaprades till sist på jäkla många datorer här. Och en hel del fick vi undan.

Igårkväll gick El Clásico av stapeln, matchen mellan de spanska giganterna Barcelona och Real Madrid. På nätet florerar nu uttryck som El Utclásico, så utspelade var Real Madrid. Det är väldigt tacksamt att vara Barcafan, det laget sviker just aldrig! Visst visste jag att Barca skulle ta det, men 5-0?! Hohho. Matchen sågs på en pub inne i centrum med ett helt gäng fotbollsintresserade.


Här hejade jag fram Barcelona till Champions League mästare. Skottland 2009.

Nu ska jag dricka sista kaffeslurken och sedan börja förbereda mig för kvällens fotbollsträning. Länk + träning i hallen är vad som står på schemat idag.

Allmänt | | 4 kommentarer |

Söndagsträning.

Idag har jag varit på fystest med EIF:s damer. Det ordnades i samarbete med Bollförbundet och var ganska intressant i och med att det testade snabbhet och spänst och sånt, som man inte annars kollar så ofta. Dessutom användes det noggranna apparater för att ta fram ens tider osv., så det var riktigt kul. Efteråt hade vi en kort spelarpalaver för att pejla läget lite inför nästa säsong. Det blev inte så mycket sagt egentligen. Alternativen hålls än så länge öppna.

Efter att vi varit hem och äta for Ääli och jag vidare på BodyPump till Sportten. Sticker iväg till Åbo först imorgon bitti, så ska tillbringa resten av söndagkvällen med Kimmen och en film. Tänkte traska dit så småningom, behöver lite frisk luft känner jag.

Allmänt | | Kommentera |

Lillajul i Ekenäs.

Vi svängde in via Skanssi på vägen hem till Ekenäs idag, Alexandra och jag. Köpte träningsshorts som jag skulle, och hittade dessutom precis sådana Nike träningsbyxor som jag så länge suktat efter, till halva priset! Jag älskar att shoppa träningskläder, skulle kunna sätta alla mina pengar på det.

Sitter alltså hemma i Österby i soffan och slöar nu. Kimmen och pappa ser på något naturprogram på tv. Det har ett gemensamt intresse när det kommer till dylika program, jag vet inte vem av dem som är mest fascinerad. Själv är jag semi-intresserad, men den finska berättarrösten gör att jag inte riktigt orkar hänga med.

Var ut på en kort löprunda tidigare idag också. Jag tycker väldigt mycket om att springa när det är kallt ute har jag kommit på. Jag skulle aldrig byta ut utomhus länkandet mot något löpband på gymmet. Den friska luften bidrar ju till stor del till den sköna känslan ju.

Konstigt att det är lillajul idag förresten. Känns inte alls så, den här hösten har gått så himla fort. Vi ska fara en sväng till Jessica på en kopp glögg om en stund tror jag, men annars händer det inte något speciellt denna lördagkväll. Skönt, ska bara tillbringa qualitytime med killen min.

Glad lillajul!
Allmänt | | Kommentera |
Upp