Fotbollsträning och avskedsfest

Jag har just ätit en omelett och druckit en shejkki, och är redo att fara iväg på fotisträning. Även om axlarna är så sjuka att jag knappt kan lyfta armarna över huvudet. Tur så är det inte de man springer med. :)

Ikväll bär det av till Hangö, närmare bestämt till Jannica på avskedsfest. Vår fina lagkamrat lämnar oss och flyttar till England för nya äventyr. Vi kommer indeed att sakna henne!! Ikväll ska vi dock inte tänka några sorgliga tankar, utan festa och ha det roligt tillsammans! I'm looking forward to it!

Allmänt | | Kommentera |

Kul att vara hemma.

Hohho vad jag är sömnig och slut i kroppen. Ska fara och kasta mig inom kort, väntar bara på att tvättmaskinen här hemma i Österby ska bli färdig. Sedan får jag äntligen lägga mig bredvid min saknade kille.

Det har varit en tung, men helt okej dag. Någorlunda lätt kom jag ur sängen klockan 7, men när jag såg på termometern och den visade -20 ute ville jag nog bara krypa tillbaks ner under mina tjocka täcken. Men istället kokade jag kaffe och åt en ordentlig frukost, och infann mig i Arken prick klockan 8. Det är svårt att säga hur tenten gick, den var nog knepig. Fyra timmar satt jag dock och skrev, hoppas det kom nånting bra utav det hela.

Lunchade med Ääli när jag var färdig och sedan packade vi bilen och åkte hem till Ekenäs. En munter pappa hade kaffe och smörgåsar färdigt när vi kom hem. Mycket tacksamt. Sedan böt jag hastigt om och susade till Sportten för ett Pump-pass. Det var tungt och nice. Hem och byta om igen och så vidare på fotbollsträning. Träningen var bra, men vi var lite färre än vanligt idag.

Kvällen har bestått av en brakmiddag med familjen och chill här hemma med Kimmen, som joinade oss lite senare. Jag har för ovanlighetens skull inte varit hemma på två veckor (i och med Åland förra helgen) och det känns som om det är länge sedan. Det blir ju nästan alltid att komma hem till veckoslutena annars, för våra träningar och för att träffa Kimmen och sånt. Trevligt att träffa mor och far är det i alla fall, de välkomnar oss alltid lika varmt. Känns fint.

Men nu är jag så trött så om inte tvättmaskinen skurrat färdigt så får byket vänta med att bli upphängt tills imorgon. Off to bed!
Allmänt | | Kommentera |

Ledig torsdag

Jag har haft ledigt idag. Det har jag firat med att städa hela kämppän och läst ett kapitel marknadsföring, som sedan visade sig vara helt fel kapitel och inte alls det jag egentligen skulle läsa. Tur att man satt en par timmar till det då. Helkkari. Gick till butiken för att inhandla lite ätbart och kockade ihop en enkel middag åt sambon och mig. Det tenderar inte bli allt för invecklat när det är jag som står för matlagningen. Lite kyckling, lite ris, lite sallad. Gott var det. Även om kink-Linda påstod att kycklingen var rå. Pyttsan!

På kvällen traskade vi till gymmet för en timme BodyCombat. Jag har inte varit på det passet på länge och fan vad kul det var. Linda och jag krigade så adrenalinet pumpade och svetten sprutade. Det knyckte i armarna ännu påvägen hem, så förbipasserande undrade säkert vad i hela fridens namn vi hade för flaxande för oss.

Det har varit mycket skola den här veckan. Imorgon har jag en viktig engelska tent också, en tent man inte kan förbereda sig för, men måste klara för att fortsätta studierna i ämnet. Vi ska hålla tummarna för att jag har huvudet på skaft imorgonbitti. Därför ska jag nu säga godnatt och försöka komma i säng någorlunda vettiga tider.

Godnatt schacki!

Allmänt | | Kommentera |
Upp