Påväg mot Vasa.

Gameday idag, och vi befinner oss för tillfället i Rauma, där vi stannat och ätit ett ordentligt mål mat. Nu fortsätter resan upp mot Österbotten och bortamatchen mot Vasalaget Sport. Vi har en ganska lång resa framför oss ännu, men hittills har vi fått tiden att gå genom att se igenom vår förra match mot SeMi, som alltså filmades. Intressant och nyttigt att se sig själv spela, och det här är något vi ska börja ha som vana att göra under bortaresorna, som ju många av dem tar en god stund.

Jag är fortsättningsvis väldigt sträv i halsen och har dragit på mig en irriterande hosta, så i 100 procentigt spelskick är jag nog inte. Ska dock försöka mitt bästa och hoppas att det räcker. Dessvärre kommer nog Sport vara en hård nöt att knäcka, så det skulle nog krävas att vi alla lyckas prestera bra idag.
Allmänt | | En kommentar |

Krasslig.

Idag har jag inte riktigt varit på topp. Vaknade med ett snurrigt, trött huvud och en mycket torr hals. Längs med dagen kändes det lite bättre, men på fotbollsträningen ikväll tjocknade halsen till totalt och jag blev alldeles rosslig i bröstet. Träningen gick således inget vidare för min del heller, och det var inte bara träningsvärk från Pumpen igår jag kände i kroppen, det var en annan slags utmattning också. Vi har match på torsdag, så någon värre förkylning skulle jag inte orka dra på mig. Förhoppningsvis motas symptomen undan under natten.
Allmänt | | En kommentar |

Nyaste nytt.

Tog cykeln till gymmet ikväll för att gå på ett pass BodyPump, och det var ett alldeles färskt, nytt program som drogs. Min första spontana tanke var att det var bra, men lite råddigt. Jag fick en känsla av att jag hade bråttom hela tiden. Jag tror dock att det blir bättre bara man gått några gånger, och ännu har jag ju inte ogillat något Pump-program. Mest tyckte jag hur som helst om bröst-, triceps-, och utfallslåtarna. Mycket trevliga rörelser och övningar.

Överlag var det här ett program som det var meningen att man skulle kunna öka mycket på vikterna, och jag gjorde det i en del låtar, men andra skulle jag nog inte ha klarat mera. Kanske det berodde på att jag inte varit på Pump på två veckor nu igen, eller att jag fortfarande var slut efter helgens bravader. Mycket trött i musklerna blev jag i alla fall.

Efter Pumpen sprang jag ännu en liten stund på löpbandet i ganska hård takt, för att få upp pulsen och svettas lite till. Sedan var jag redo att cykla hem.

Kvällsmålet ikväll blev sedan en skål med frukt, kvarg, grekisk yoghurt och kanel, och två rostade fullkornsbröd med jordnötssmör. Det sistnämnda är en ny grej jag testar. Jordnötssmör innehåller rikligt med protein och bra fetter, antioxidanter och fibrer. Den sort jag har innehåller inte socker och är ekologisk. Förstås är det här inget man ska frossa i, eftersom det är mycket kaloririkt. Men i måttliga mängder är det en suverän del av en hälsosam kost.


Den här burken fick jag i födelsedagspresent av Alex, och den finns att köpa i Melles hälsoshop här i Ekenäs.

Allmänt | | Kommentera |
Upp