Solig eftermiddag

17 grader och klar sol outside my balcony. Jag njuter och tackar också så gott för regnet som föll över Åbo igårkväll och fick en hel del av snön på marken att smälta.

Nu måste ju våren komma!
Allmänt | | 2 kommentarer |

Vasahelgen och BodyVive

Jaa jag säger då det, Vasa bjuder då alltid på en himla massa skoj. Aldrig att jag har behövt bli besviken. Denna helg var i vanlig ordning en hit, och jag hade skitkul! Fredagen innebar tortillas hos Jonas och Johanna och minglas och shakeas på Fontana, medan vi på lördagen låg som grisar hela dagen, för att senare röja till TrrTrrTrr på Olli's. Wunderbar! Synd och skam att såna här helger alltid går alltför snabbt, man hinner knappt blinka så är vardagen emot en igen. Meen, det kommer fler. :)

     

Däremot är jag glad att måndagen är här av ett enda skäl. Helgen har varit G R Y M när det kommer till skräpmat. Hujedamej, jag vill inte se en hamburgare på mycket mycket länge. Det är nog hemskt vad man i matväg utsätter sin stackars kropp för när det är alkohol inblandat. Det är också en av de stora orsakerna till varför jag undviker att festa, i betydelsen dricka, alltför ofta. Kommande helger kommer dock också innehålla lite partajande igen, har jag på känn.

Började i alla fall denna träningsvecka redan imorse, innan det var dags att starta till Åbo. Provade på det nya LesMills programmet BodyVive, vilket visade sig vara perfekt morgonjumppa efter en helg som den ovannämda. Mycket bra musik och kiva rörelser, men man märker nog att det är tänkt speciellt för lite äldre kvinnor. Ett lugnt program och inte särskilt svettigt, men bålmuskulaturen jobbade en hel del och man fick sträcka ut kroppen ordentligt . Inte en timme jag kommer välja framom något annat LesMills program jag går på, men mycket väl en timme man kan gå på nu och då.

JDenna vecka borde också betyda uppsatsskrivande. Jag hoppas på att komma igång imorgon. Och så fick jag en 3a i min Grammar tent. I'm more than pleased.

Allmänt | | 2 kommentarer |

Vasa tomorrow

Avnjutande en kopp sent kvällste sitter jag nu och gläds åt att det är fredag imorgon och jag får bege mig upp till Vasa tillsammans med Kimmen, Thomas och Annalena. Där ska jag fira Pampas Nationaldag (not so much), träffa Emmelaina, våldsgästa J&J och yra ute i vimlet tillsammans med många nära och kära. Askul kommer det att bli! Först måste jag bara klara Grammar tenten som skrivs imorgon bitti. Jag satsar på godkänt.

Behöver heller inte gräma mig över att missa träningsmatchen vi skulle haft på söndag, eftersom den blev inställd. Så ska helt och fullt njuta av Vasavisiten. Ska kanske ändå inte försöka slå förra Vasa besöket och den gångens alkoholintag, eller vad säger du Emme? Vi var rysliga. :)

Den här veckan har gått snabbt. Skolveckan har kortats av igen den här perioden, jag har första föreläsningarna först på måndageftermiddag nu istället för på morgonen. Det gör så att man kan njuta av söndagarna på ett hela annat sätt, när man vet att det inte är tidig väckning på måndag. Kimmen hälsade på mig här igår, och vi hade en fantastiskt skön kväll, som började med att jag var och träna, sedan och handla, och medan jag var i duschen rörde K ihop en smaskig kycklingsallad, och efter detta tillbringade vi resten av kvällen i soffan. Så härligt.

Idag har jag varit i skolan några timmar och gjorde också ett gott försök att läsa på morgondagens tent på eftermiddagen. Med en tonfisksallad och en banan i magen tog jag sedan för första gången på flera månader fram cykeln, och pedade idag till gymmet. Har för mig att min gamla mommocykel inte klarar av vinterföret, så har promenerat hela vintern. Men idag var vägarna någorlunda bara så jag gav det ett försök, och det gick fint. På M&M var det BodyCombat som gällde, och jag älskar det nya programmet! Min lilla försträckning hann inte göra någon större skada heller, låret känns riktigt bra nu.

Ska packa ner resten av grejerna jag behöver till helgen, och sedan börja söka mig mot sängen. Det blir en lång dag imorgon. Nighty!

Allmänt | | Kommentera |
Upp