Lördag

Steg upp relativt tidigt idag, men kl 14 var jag fortfarande iklädd endast morgonrocken. Gjorde absolut ingenting vettigt fram till den tiden, förutom att ligga i sängen och läsa och sitta framför datorn. 14.30 var det dock dags för träning i hallen så det var bara att hoppa i träningskläderna direkt. Alla fotisträningar är så grymt bra these days, jag kom hem genomsvettig och med very good fiilis igen.

Nu har jag just dängt in ugnsbakad potatis med diverse fyllningar till middag. Älskade mamma hade också bakat en fantastiskt god ananaspaj, så jag är ordentligt mätt för tillfället. Ska lägga mig raklång på spikmattan en stund innan jag tar itu med någonting annat.

Fest hos Aarne ikväll. Jag har för avsikt att dyka in där i något skede ikväll, och hoppas också på sällskap av Chäl. Tänker dock begränsa kvällens dryckesintag till par en öl bara, har som sagt ingen lust att ligga utslagen imorgon, sova bort hela dagen och grisa till det med skräpmat och dylikt. Det får vänta till kommande helger. :) Skall dock bli nice att hänga lite med boysen.

Ha en trevlig kväll allesammans!

Allmänt | | Kommentera |

Dessa sköna fredagar

Jag har just avslutat en skaplig tortilladinner med familjen. Jag formligen älskar dessa långa stunder kring köksbordet på fredagskvällarna, har alltid så mycket att diskutera med syrran och parentsarna. Därtill så är det ju också första kvällen på hela långa veckan som det är godtagbart att mumsa lite gott, så en kopp kaffe och lite choko brukar avsluta dessa middagar. Ikväll åt vi Ben&Jerry glass, mums!! Nu skall jag chilla en stund framför datorn innan jag beger mig in till city för ett besök hos Nicco och senare eventuellt en titt in hos Jessica. Sen får jag förhoppningsvis sovsällskap av Kimmen när han kommit hem från kvällsskiftet.

Det har annars varit en toppen dag. Var sådär härligt styv i kroppen efter gårdagens fotisträning när jag vaknade imorse, jag gillar verkligen när det känns att man har gjort något. Efter en stund tröttnade jag på att ligga och se på Kimmen som aldrig ville vakna, så jag steg upp och kokade kaffe och fixade morgonmål åt oss. Han vaknade dock passligt nog till när jag kom inbalanserde med brickan i rummet och så åt vi en smaskig frukost i sängen. K flinade lyckligt och jag titulerade mig världens bästa flickvän. :D

På eftermiddagen åkte Alexandra och jag för att hälsa på mommo&mofa, där vi satt och juttade en god stund. Efter det fortsatte vi vidare till Sportten på BodyPump. Jag gillar verkligen det senaste programmet, men det drogs oturligt nog ett äldre idag. Helt okej i alla fall, jag är riktigt skakig i musklerna nu.

So long mi amigos.
Allmänt | | Kommentera |

I härligt sällskap

Kimmen dök glädjande nog upp här hos mig igårkväll. Underbart att ha sovsällskap två nätter igen. Idag traskade vi lite på stan och kollade i butiker på eftermiddagen. Kimmen fyndade en rock och en snygg huppari och själv shoppade jag också lite smått och gott. En klarblå kjol och en klänning från Gina Tricot och en topp från H&M var vad jag kom hem med. Trevligt med lite nya plagg. Sen begav jag mig på länk, med gymmet som slutdestination. Efter Pump-passet där plockade Kimmen upp mig och vi for och handla.

Nu har vi ätit middag och planerar att tillbringa resten av kvällen framför tv:n. Sköönt! Imorgon har jag en lite längre skoldag, med fem timmar föreläsning och sen bär det av till Ekenäs. Igen. :)

Jag längtar efter fotisträningen! Bye.
Allmänt | | En kommentar |
Upp