Veckans träning (v. 21)

Måndag: Vila (Sardinien).
 
Tisdag: Test av Trainium-Strength 75 min.
 
Onsdag: Löpning 60 min.
 
Torsdag: Pulshöjande styrketräning med egen kroppsvikt 90 min.
 
Fredag: Löpning 50 min.
 
Lördag: Styrketräning (överkroppen) 60 min.
 
Söndag: Vila (aktiv, morgonpromenad 45 min)
 
Vecka 21 totalt: 5 h 35 min.
Veckans träning | | Kommentera |

En vecka på hemmaplan

Vi landade i Finland sent i måndags och har nu varit hemma en vecka redan. Utvilade efter en fantastisk semester. Jag ska visa lite mera bilder från Sardinien vid tillfälle men det har varit full rulle hela veckan så har inte hunnit kolla igenom dem ännu.
 
I helgen har vi bland annat firat min nuförtiden 31-åriga kille med skumpa och lite häng med ett gäng kompisar hemma hos oss. Brunchat har vi också gjort både lördag och söndag, åkt en sväng till Hangö och kollat amerikansk fotboll och umgåtts med våra respektive familjer. En enda kalashelg känns det som.
 
Mi amore.
Kalas | | Kommentera |

Semester på Sardinien

I söndags bokade Kimmen och jag en semesterresa till Sardinien och morgonen därpå bar det iväg till flygfältet. Vi hade såklart planerat in en ledig vecka på förhand så att det skulle fungera med våra jobb men i övrigt var vi ute i riktigt sista minuten den här gången.
 
Sardinien är en ö väster om Italien och vi befinner oss på ett ställe som kallas Smaragdkusten, som är beläget på Sardiniens nordöstra kust. Olbia är den största närliggande staden och vi bor på ett beachhotell knappa 10 km utanför den, i ett område som heter Pittulongu. Pittulongu är också namnet på den långa fina strandremsa som finns här. Jag vet inte om jag sett så här vit sand någon annanstans i Europa tidigare.
 
Hittills har vi haft tre dagar klar sol och knappa 30 grader och ljumma kvällar, men havet är fortfarande väldigt svalt. I går blev det disigt på eftermiddagen så vi beslöt att gå upp från stranden lite tidigare och ta bussen in till Olbia för att strosa runt där, dricka sardiniskt öl på olika uteserveringar, äta glass och söka upp ett trevligt ställe för kvällens middag. Olbias centrum är ganska litet och oansenligt men det finns ändå en hel del mysiga gator och ett urval av restauranger där.
 
I övrigt njuter jag för fullt av solen och värmen, kravlösa dagar utan tidtabeller, mycket sömn, god mat och kvalitetstid med Kimmen. Den bästa känslan är när man vaknar på morgonen, utvilad, drar undan gardinen och ser palmer och en blå himmel, känner doften och brisen av havet och solen som värmer mot huden när man går ut genom dörren och ner till strandrestaurangen, till en framdukad buffetfrukost. Det är semester det alltså.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Resor | | Kommentera |
Upp