This week

Den här veckan har varit min sista arbetsvecka. Förutom jobbat har jag bl.a. träffat min saknade Emmelina, vunnit två av två matcher med fotislaget, återsett Kimmen efter hans Vasaäventyr, firat Alexandras 20årsdag med en stor fest hemma hos oss, besökt Fé med Ida och slutligen packat resväskan. Jag är med andra ord redo för den efterlängtade Greklandsresan. Vi flyger iväg tidigt imorgonbitti, och sedan väntar en vecka i solen. Jag är heeelt i essä.

På återseende.
Allmänt | | Kommentera |

Hej igen!

Jahapp, samtidigt som höstluften kommer smygande, återvänder även blogglusten. Åtminstone lite, ännu kan jag inte lova någon regelbunden uppdatering. Har ändå fått en välbehövlig paus och börjar känna mig redo så småningom igen. Det har varit en underbar sommar på alla sätt och vis, och jag slog verkligen pannan på spiken när jag föutsåg att tiden för bloggas eventuellt kunde bli knapp. Jag förstår bara inte vart i helsike sommaren tagit vägen nu igen?! Varför varför varför skall alltid tiden rinna iväg under årets härligaste månader. Scheit.

Jag har jobbat lite väl mycket i sommar tycker jag. Mer än jag skulle ha velat. Naturligtvis är jag happy och tacksam över det sommarjobb jag fick. Att man överhuvudtaget fick nåt. Plus att det sist och slutligen var ett mycket trevligt jobb som passade mig fint. Men det går ju så fort när man jobbar! Veckorna rusar förbi. Lyckligtvis trillar också en nice summa pengar samtidigt regelbundet in på kontot. Vilket alltid är behövligt.

Jag har hunnit med mycket denna sommar 2009. Samtidigt finns det också saker jag missat, och olika happenings jag av olika orsaker inte kunnat ta del i. En av de bästa, av flera bra, saker med denna sommar är att det har gått väldigt bra för vårt fotbollslag hittills i serien. De matcher vi har förlorat är hemskt få till antalet, och tills vidare är vi obesegrade på hemmaplan. Fiilisen i laget är på topp och vi har verkligen kämpat, och kämpar ännu, tillsammans denna säsong. Första matchen vi spelade igen efter seriepausen vann vi 5-3 mot serieledarna, och de var enligt mig en av de allra bästa matcher vi någonsin spelat. Känslan inom en i den stund slutsignalen ljöd i den matchen var helt klart lycka i sin renaste form. Det är sådan stunder det är så totally worth it - varenda en jävla kväll man kämpat mot tröttheten och släpat sig på träning i alla fall, varenda ljummen sommarkväll man stannat hemma och gått och lagt sig när alla andra dragit ut på fest, att man själv shottade vatten på kräftskivan, i stället för Raseborgssnaps, pga av match dagen därpå - det är så värt det! Och jag älskar det! Att nästan varenda en träning under det här året dessutom har varit rolig och givande på samma gång gör ju saken bara ännu bättre! Fotboll i mitt hjärta. That's all I can say. Vi fortsätter så här brudar!

Och så hade vi ju förstås seriepausen i juli. Och då festade jag till det. Riktigt ordentligt. Med råge. Och fan vad skoj det var! Många kvällar slogs klackarna i taket på Ettan under denna period. And I loved it. Men faktum kvarstår. Jag har svårt att fungera utan träning. Så någon längre, total träningspaus var det inte tal om för min del. Tre veckors fotispaus ledde till att jag bosatte mig på gymmet i stället. På vardagarna vill säga. Så denna sommar har inneburit en hel del träning.

En sak som är helt förjävlig är att jag inte satt min fot på vår holme denna sommar. Tiden och helgerna har helt enkelt inte räckt till. Sorgligt men sant. Lite skärliv har jag ändå fått uppleva, tack vare Mattes årliga-skärifest-första-helgen-i-augusti, och Thomas kräftskiva i Kimito. Sånt gillar vi. Och nu, när sommaren lider mot sitt slut, och endast en vecka jobb kvarstår, börjar Greklandsresan äntligen hägra! Yiihaa, vad jag längtar! Det perfekta avslutet på sommaren och den perfekta semestern, det kommer denna resa att bli for sure.

Så var en liten uppdatering levererad. Fortsättning följer en annan gång. Slumrig efter en fartfylld fotisträning och ett glas rött (man måste ju fira att det är fredag) säger jag tack för mig och godnatt!
Allmänt | | 7 kommentarer |
Upp