Ekande tomt

Det ekar tomt mellan väggarna här i lägenheten i Åbo. Vi har flyttat ut det mesta av mina saker idag, föräldrarna, syster och jag. Den här veckan löper mitt hyreskontrakt ut, så på söndag kommer jag efter de allra sista grejerna. Känns lite sorgsligt tillika, jag har trivts mycket bra här på Berggatan. Men jag visste ju att det här högst troligen bara var en ett års lösning, nu blir det att söka nytt till hösten. Riktigt spännande det också. :)

Har i övrigt haft en trevlig dag, traskat lite på stan med familyn och shoppat lite. Efter att vi fått allt inpackat i bilarna åt vi middag på Dennis, innan schacki lämnade mig åt mitt öde i mitt tomma hem. Nu såg jag just finnarna vinna ishockeymatchen mot Tjeckien. Jag är inte särskilt hockeyintresserad och inte särskilt patriotisk heller, men kul att de vann.

Och imorgon är det vappen. Firandet äger rum i Ekenäs för min del i år, och det ska bli så kul! De två senaste åren har jag firat i Åbo så det ska bli roligt med lite omväxling, även om schackis Åboplaner också lät skojiga. Men Ida och Ben kommer ju hem imorron, och det ska bli så frrruktansvärt nice att träffa dem! Plus att många av mina härliga chicas kommer vara i Ekenäs. Det kommer bli en bra vappen och första maj har jag på känn! :)

Nu ska jag börja söka mig i säng för min sista natt här. Två timmar föreläsning imorgon, sen bär det av mot Ekenäs och festen kan börja! Jaaah! :)

Nati!


Allmänt | | Kommentera |

Återigen måndag

Måndag idag och jag har morgongymmat, kört till Åbo för att skriva en tent, kört tillbaks till Knäs, och varit och sett Män som hatar kvinnor på bio. Jag älskar böckerna och nu älskar jag också filmen. Plus att jag älskar Lisbeth Salander! Noomi Rapace spelade rollen som henne så bra så jag tvivlar på att någon annan kunnat göra det bättre. Ändå finns det ju saker som kan läsas i böckerna som bara inte kan göras rättvisa i en filmatisering. Så är det bara.Men mycket mycket bra var det!! Se den!

Helgen då. Helgen var perfekt. Varmt och soligt väder hela veckoslutet och en rolig terassfest med mycket öl hos Denise på lördagen. Muy bien! Mångkulturellt blev det också, med brassar, amerikaner och trollbölebor i en salig blandning. :) Så fruktansvärt trevligt! På Santa Fé yrade vi ockå par en timmar, och även utanför Prisses en god stund. Urk, jäkligt viktigt än en gång.

Imorgon är det ledig dag för min del, och på kvällen går den efterlängtade seriestarten av stapeln. Vi möter Nups på deras hemmaplan i Nummela, och vi ska fan hoppas på en vinst! Efter matchen är det brått hem till CL, där Barcelona möter Chelsea i första semifinalen. Det är mycket gällande morgondagen som gör mig nervös.
Allmänt | | En kommentar |

Sunny

Solen sken från en klarblå himmel över Pojoviken när jag cyklade in till centrum idag. Jag blev inte ens irriterad över det faktum att jag var genomsvettig när jag var framme vid banken, denna underbara dag kan man ju inte annat än vara glad och nöjd. Sommarfiilisen har krupit fram, och därmed längtan efter en kall öl på en solig terass. Men i och med att vi har fotisträning imorgon får ölen vänta en dag till . Förhoppningsvis bjuder morgondagen på lika fint väder, för då blir det öl vet ni! :)

För övrigt har jag legat på balkongen och pluggat spanska ord nästan hela dagen. Skönt värre, men jag har också varit himla sugen på ett cafébesök. Where the heck är alla ens arbetslösa kaverin när man behöver dem!? Plötsligt hade alla jobb. :D

Om ungefär en timme ska Ääl och jag dra till Sportten för lite BodyCombat och efter det fixa dinner åt pappsen och killarna våra. Resten av kvällen är öppen. Hasta luego!
Allmänt | | Kommentera |
Upp