Söndagkväll, söndagskrubb och hockey.

Kimmen har ledigt till tisdagkväll så han joinade mig tillbaks till Åbo ikväll. Här sitter vi nu bekvämt i soffan, mätta på franskisar, knackorv och nuggets. Prima söndagsmat. Ishockeyfinalen är på g på tv:n (förlängningen tar härmed vid)och här råder allmän skön fiilis. Att jag är ledig imorgon gör det hela ännu härligare. Även om jag nog inte har brist på skolgrejer att fixa precis, men det är morgondagens problem.

Innan avfärden till Åbo hann jag med mycket denna söndag. Kollade futsalmatch i bollhallen, träffade saknade Pampasbor, åt middag hos Kimmen och gick på ett pass BodyPump med syrran. Härligt med träning istället för krabbis en söndag. Den här helgen har allmänt varit full av träning, vilket känns bättre än bra. Disco disco i all ära, men de facto når man ingen toppform med en massa festas alla helger.

Min sambo sitter för tillfället i Lappland och trycker. Jag råkar veta att hon antagligen saknar mig och vårt kämppisliv massor redan. :) Och jag saknar förstås henne. Hursomhelst har hon lämnat lite cheesecake i kylen som Kimmen och jag nog ska smaka lite av nu. Imorgon är vi tillbaks i vardagen och den hälsosamma linjen igen.
Allmänt | | Kommentera |

Spännande!

Oj oj vilken spännande slutspurt vi skådade i damernas längdåkning för en stund sen. Norskan kämpade hårt, men polskan tog guldet till slut. Marginalerna var inte stora. Saarinen tog en välförtjänt bronsmedalj, hon var duktig. Efter 30 tunga kilometer kändes det säkert skönt.

Ska nu avrunda denna schyssta lördagkväll med ett avsnitt Lost, och sen säger jag godnatt.
Allmänt | | Kommentera |

En bra kväll trots allt.

Trots mitt tidigare utbrott har jag haft en bra kväll. Med pappas utsökta pepparbiff, ett glas rött, en stor skål med godis och hela familyn samlad framför tv:n kan det nog inte gå fel. Att Finland förlorade semifinalen mot USA gör mig inte så mycket, det var trots allt ganska väntat. Visst är det kul när det går bra för finnarna i större tävlingssammanhang, men jag har nog ändå aldrig några större förhoppningar om framgång på förhand. Jag brås oundvikligen på min ytterst opatriotiske far i det här avseendet.

Jag har också provat en hel hög med olika glasögonbågar här hemma ikväll. Var in till optikern i Ekenäs när vi kom från Åbo tidigare idag och tog hem några på prov. Jag tycker stundvis att jag passar riktigt bra i glasögon, bara för att nästa sekund konstatera att jag ser ut som en stor jävla nörd. Haha, vi ska se vad det riktigt blir av det hela. Skönt ska det hursomhelst bli att inte vara tvungen att sitta och kisa mera.

Kimmen, som har druckit kalja (och förmodligen gråtit över den snöpliga förlusten) med killarna ringde just och meddelade att han är påväg hit. Han behöver väl tröst stackarn. :) Så jag ska bara invänta honom och sen krypa till kojs.

Sov sött allihopa!

Allmänt | | Kommentera |
Upp