Bråda tider

Det är full rulle just nu. Hann bara hem från Åbo idag, fixa lunch och göra undan lite skolgrejer innan det bar iväg till Santa Fé och möte med laget där. Och om en halvtimme ska jag vara ombytt och ute på plan i fotishallen. Men sen ska jag bidra med en ordentlig uppdatering och bilder från vår London vistelse, som var så härligt underbar som den bara kunde bli! Jag snyftar av glädje när jag tänker på våra dagar där tillsammans, och på hur roligt vi haft! 

Vi saknar dig redan Ida!! <3

Allmänt | | 3 kommentarer |

London tomorrow

Jag börjar vara redo för morgondagens avfärd. Jag har packat väskan, skrivit klart spanskauppgifterna, tränat, och pussat Kimmen, både hej och hejdå. Det blev en pika visit hos honom idag, men det tar vi igen nästa vecka. Just nu är det bara det faktum att jag får åka till London om mindre än 12 timmar som jag fokuserar på. Voi vitsi så superkul det ska bli! Imorgon ses vi Chidde!! :)

Det har gått nästan tre år sen jag var i London senast. Har mycket fina minnen från den gången, och några lite sämre också faktiskt. Hur som helst är det en otrolig stad, det lilla jag har sett av den. Ska bli spännande att se lite andra områden än citykärnan också, jag ser otroligt mycket framemot att få promenera längs gatorna i Idas kvarter i Wimbledon, se hur hon bor, se ställena hon brukar gå till... Vi ska få träffa Ida för fan!! I London! :)

Hörs nästa vecka, om jag inte har dött av lycka. :)
Allmänt | | 3 kommentarer |

Städning och vårfiilis.

Vilken härlig känsla det var att promenera från skolan idag, med solen värmande i ansiktet hela vägen hem. Jag fick nästan lite vårfiilis, även om det är kallt ute idag. Vilken tur att jag alltid är så sen på morgnarna, då det är riktigt 'kuligt', att jag inte hinner känna av kylan, när jag stressad halvspringer till skolan. :)

På min balkong var det dock 10 plusgrader kl 13 när jag kollade termometern. Jag har en schysst belägen balkong på tredje våningen, med perfekt eftermiddagssol de dagar då de är fint väder. Där har jag planerat att stationera mig på heltid och få lite färg på näsatippen bara det blir lite varmare tider.

För tillfället glänser alla plana ytor här på Berggatan. Har svept fram med dammtrasan till tonerna av Whitney Houston's I Wanna Dance With Somebody hela eftermiddagen. Jag lovar, det finns ingen bättre fiilislåt att städa till. Kimmen påstår att det är I Want to Break Free med Queen som är den ultimata städlåten, och den är också bra. Men njaa, Whitney tar det nog ändå. :)

Allt städande har dock gjort mig vrålhungrig, så ska röra ihop lite laxpasta nu, läsa det sista jag planerat att läsa innan vi reser iväg, kolla vad det kommer på tv:n, och invänta träningsbuddy Annalena för BodyStepen senare.

Imorgon kör jag hem till Ekenäs och på torsdag blir det LONDOOON!!

Allmänt | | 3 kommentarer |
Upp