Inväntar mannen...

Jag har städat hela kämppän, bytt sängkläder, lagat mat, dukat och tänt ljus. Kanske jag t.om öppnar en flaska vin. Nu är det bara mannen som saknas. Men han borde infinna sig här riktigt snart. :) Trots att jag måste läsa lite på tent ännu, så är det bäddat för en ytterst mysig kväll! :)

Jag är by the way helt återställd från gårdagens illamående. Väl så.

En trevlig tordagkväll allesammans!
Allmänt | | En kommentar |

Asig dag

Håhhå, vilken dag. Jag sov oroligt inatt, vaknade hela tiden med jämna mellanrum, för att sedan vakna imorse av ett kraftigt illamående, vilket resulterade i att jag måste rusa till vessan, kasta mig på knä och tömma hela min stackars mages innehåll i toalettstolen. Skakig som ett asplöv kröp jag tillbaka ner under täcket och sov några timmar till, och när jag sedan vaknade kändes det lite bättre. Illamåendet har dock kommit och gått hela dagen och det enda jag har fått i mig är lite blåbärssoppa, som Simon så snällt hämtade åt mig. Har legat inne hela dagen och halvsovit framför teven, men kring 16tiden kändes mitt huvud så tungt att jag var tvungen att få lite frisk luft. Eftersom illamåendet nu hade avtagit ,för att nästan försvinna, tog jag en dusch och promenderade till Simon, som vågade ta emot mig trots morgonens spyattack. Där hade vi lite studiecirkel i någon timme, har nämligen båda samma tent på fredag, och vi fick faktist lite läst. Kring klockan 20 plingade Aarni och Dingis på dörren, de sku anlända i god tid före glöggrundan tänkte dom. :) Skrattade åt killarnas idiotier en stund, innan de sedan begav sig till PikkuTorre för att kolla fotis. Skulle gärna ha joinat, men med tanke på omständigheterna var inte det ett alternativ. Så jag kom hem istället, har läst lite i min tegelsten till engelskalitteratur bok och nu ser jag verkligen sängen hägra. Det har varit en konstig och asig dag.

Good night!
Allmänt | | 5 kommentarer |

Snowboarding

Jag ligger i soffan under filten i Åbo och myser. Körde tillbaks hit imorse, i ett bättre före än vad jag hade förväntat. Hohho vilken storm det var i går alltså. Kimmen och jag och Thomas och Anna-Lena var på bio igårkväll och K fick sig ett gott skratt påvägen till biografen när jag 'sotade' omkring i snöyran genom stan. Nu ligger jag och jäser, mätt och belåten efter äggsmörgåsarna och gröten jag ätit.

Mitt knä är tack och lov redan bättre, så jag var ut på något som var menat som en rask promenad på eftermiddagen efter skolan. Det slutade i vilket fall som helst med att jag sprang, eller rättare sagt slirade framåt, så fort gatorna inte såg helt glashala ut. Det var dom ju ändå överallt, så det var inte det lättaste må jag säga, men det är ju så trååkigt med powerwalks. Jag behöver lite mera fart. Hemma är jag hur som helst helt välbehållen, med konstaterandet att jag är fit for fight igen. Så imorgon blir det BodyStep, hurraa!

Efter att ha återvänt från min knappa timmen långa vistelse i det sköna vintervädret, med blossande röda kinder och svetten lackande under mösskanten, fick jag en fruktansvärd snowboarding-fiilis! Åå härliga tanke, att susa nedför backarna med snön yrande kring brädan och gärna också solen i ansiktet, det är underbart! En resa till de franska eller italienska alperna i vinter skulle inte sitta helt fel!

                                           Cervinia-06

                                            Cervinia-06

                                            Cervinia-06


 Åre-07

Nämnas bör att jag aldrig någonsin i mitt 20åriga liv har haft så mycket fräknar som efter vår soliga vecka i Cervinia, Italy.
Allmänt | | 4 kommentarer |
Upp