Veckans träning (v. 52)

Måndag: Styrketräning (hela kroppen) 80 min.
 
Tisdag: Löpning 60 min.
 
Onsdag: Vila (ofrivillig).
 
Torsdag: Vila (ofrivillig men aktiv, promenad).
 
Fredag: Vila (ofrivillig men aktiv, promenad).
 
Lördag: Vila.
 
Söndag: Vila (ofrivillig men aktiv, promenad).
 
Vecka 52 totalt: 2 h 20 min.
Veckans träning | | Kommentera |

God fortsättning

Hoppas ni alla haft en underbar jul! Jag blev sist och slutligen onödigt krasslig och har således inte varit riktigt hundra under julhelgen, men mysigt har det varit ändå. Det som harmar är dock att mitt smaksinne var helt försvunnet på själva julafton och jag kunde därför inte njuta av julmaten alls den kvällen, och så var jag så snörvlig och hostig på juldagen att jag måste stå över juldagsfotbollen med killarna som jag sett så framemot. Utgången på juldagskvällen brukar jag också gilla, men inte heller det blev av i år.
 
I övrigt har det varit fint, med många nära och kära runt omkring en, underbara julklappar och ljuvlig mat (som jag uppskattade extra mycket när väl smaksinnet var tillbaka). Träningen har helt uteblivit sedan i tisdags på grund av förkylningen, men motion i form av promenader har jag försökt få till i alla fall.
 
 
En liten del av alla fina julklappar.
 
I dag avslutades helgen med kanonväder och syrran och jag tog en promenad runt stan för att njuta av solskenet. Nästa vecka hoppas jag på att komma i gång med träningen igen.
Allmänt, Kalas | | Kommentera |

Julstämning?

I helgen besökte jag Fiskars och gick på julkonsert i kyrkan, dels för den trevliga sysselsättningen i sig, dels för att skapa julstämning nu när årets högtid närmar sig. Dessutom var vi några brudar som drack glögg hemma hos Ida i går, vilket också var mysigt och hör juletiden till. Däremot är det svårt att skapa julkänsla utan ordentligt vinterväder enligt mig. Julen kommer dock oberoende med allt vad den innebär, och det är härligt, oavsett om man har julstämning på förhand eller inte.
 
I Fiskars var det mera som en vårdag än några dagar innan jul. Fint oberoende!
 
 
 
 
Vokalgruppen Romberg i kyrkan i söndags.
 
Glöggmys hos Ida.
 
Oroväckande nog vaknade jag med halsont i morse, som dock blivit betydligt bättre under dagen. Jag beslöt således att genomföra dagens löprunda som planerat, men i långsammare tempo än vad jag hade tänkt och med noggrann koll på pulsen hela tiden. Det kändes okej så nu gäller det bara att ge kroppen vad den behöver i näringsväg och hålla tummarna för att ingen förkylning bryter ut.
Allmänt, Löpning | | Kommentera |
Upp