Vilo-fredag.

Gårdagen var en väldigt aktiv dag, med morgonpromenad, tennis, och fotbollsträning, fast benen fortsättningsvis var otroligt sjuka. Men idag har träningsvärken äntligen släppt nästan helt och hållet, och i och med att jag har total träningsfri fredag kommer de nog vara riktigt redo för match imorgon. Magen har också klarat de senaste matcherna helt bra, så de känns någorlunda okej på den fronten också.
 
Nu ska jag fixa åt mig lite lunch här hemma, och sedan ge mig av in mot stan för att fixa några ärenden. Så ska jag  hälsa på guddottern med familj också, som tråkigt nog flyttar till Vasa imorgon. Bu för flytten, men en eloge åt min duktiga kompis Emmelina som ska slutföra sina studier där. Hur som helst kommer det att blir otroligt tomt efter dem.
 
Nästa gång jag träffar den här 1-åringen kan hon nog gå alldeles själv.
| | Kommentera |

Med värkande ben.

Fotisträningen må nog ha varit lite lugnare tempomässigt igår, men visst resulterade den i en mördarträningsvärk i benen och rumpan. Alla hopp och utfall vi gjorde tog på mer än jag kunde ana. Jag har haft riktigt svårt att gå idag, och fast jag gjorde ett gott försök att mjuka upp dem med en morgonpromenad imorse, har de bara blivit sjukare längs med dagen.
 
Uppåt gick helt okej, men nedför var en smärre plåga.
 
Kvällens träning blev sedan BodyPump, men jag lät bli att pina benen desto värre med tanke på att de ska klara fotisträning imorgon igen, och match på lördag. Dessutom måste jag fortsättningsvis koncentrera mig på att hålla magen spänd, och med en alltför tunglastad stång på axlarna riskerar jag mittpartiets hållbarhet. Men förutom mina enormt sjuka ben gick träningen bra, och jag stördes inte alls av de senaste dagarnas förkylningssymptom heller. Direkt efter träningen, då immunförsvaret är som svagast, var jag idag extra noggrann att fylla på både protein- och kolhydratlagren. Jag vill inte få något återfall av snuva.
| | Kommentera |

28 augusti.

Idag har jag varit hos morföräldrarna och jobbat för morfar hela dagen. Ätit korvsoppa och plättar och mått gott. Förkylningen är betydligt bättre idag och verkar redan vara påväg förbi, men jag har ändå varit otroligt seg och trött. Så den lite lugnare fotbollsträningen vi hade ikväll passade mig bra.
 
Efter träningen åt vi smarriga pajer som mamma vevat ihop, och firade att min syster blivit 23 år idag. Min fina härliga syster.
 
Alexandra och Alex. Ett alldeles fenomenalt par.
| | Kommentera |
Upp