Julen som kom och for

Jaa-aa var ska man riktigt börja? Dessa juletider. Det har varit mysigt, härligt och totalt crazy. Juldagen var en enda dimma. Och då menar jag DIMMA. Som resulterade i otaliga blåmärken och skrubbsår. Betedde mig stundvis helt idiotiskt och har haft en aning morkkis, men samtidigt är det i efterhand nästan komiskt att man kan vara så oerhört osexig. Well. Yrade en hel del under nattens gång, men blev slutligen räddad av självaste jultomten.


Ben, Vicki, Ääli på förfest.

Kusin Tezo och jag.

Dimmig, anyone?

The one and only Santa.

På lördagen, alltså annandagjul, hade jag inte den krabbis jag i ärlighetens namn förtjänade, men julmiddagen hos morföräldrarna har smakat bättre. Det harmade något otroligt efteråt. Kvällen fortsatte hos Dingis med killkompisarna, och hos Olanders, där vi firade Malou som nått den efterlängtade åldern 18. Klockan närmade sig midnatt och en mycket underhållande och lång taxifärd senare befann vi oss på Fé. Ännu senare på Ettan. Ännu senare i en parkerad bil i väntan på efterfest. Det sket sig dock med den idén denna gång, men det var ändå alltför sent jag anlände hem till min varma säng i Österby.


Annandagjul. Slitna.

Boysen på Ettan.

René och Jessie.

På söndagen firade min kille och jag 3 år tillsammans. Härliga tre år har det varit. Vi åt en god middag på restaurang och hade i övrigt en mycket mysig kväll. Jag fick en underbart fin present också. I love you baby!

Den här veckan har jag jobbat igår och idag, och ska även jobba imorgon. Jag har också tagit itu med uppdraget bränna bort jul-och spritfläski, spelat spel hos Jessie och druckit glögg med Emmelina. Full rulle all the time och därav lite tid för bloggen. Jag har varit hemskt dålig med kameran under helgen också, så det är inga häva bilder jag har att bjuda på. Men en liten uppdatering fick jag till åtminstone.

God fortsättning gott folk!
Allmänt | | 2 kommentarer |

En mysig julafton as usual

Vi kom hem från Västanfjärd och fammo och faffa för en stund sen och jag har precis lagt mig i sängen här hemma. Denna julafton har varit perfekt, precis som alla andra år och jag har njutit av varenda sekund. Det är så mysigt att samlas med familjen och släkten, avnjuta en lång och trevlig julmiddag, lyssna på julmusik, se de yngre kusinernas förtjusning när det plötsligt bultar på dörren, julklappsutdelningen osv osv. Stämningsfullt må jag säga. Jag har ätit, umgåtts och busat så mycket idag att jag känner mig riktigt utmattad.

Jag har fått så underbart fina julklappar ikväll. Många fler än vad jag förväntat mig. Jag är nog en riktig bortskämma. Min syster känner mig så väl och jag fick den perfekta julklappen av henne. Min kille är också han en pärla. Jag är så otroligt tacksam för allt.

Nu är siktet inställt på morgondagens festligheter. Först blir det släktmiddag här hemma hos oss, och sen är det naturligtvis Ettan som gäller. Jag är helt i mitt esse. Schyssta tider nu hörni.
Allmänt | | En kommentar |

Onsdagkväll

Dan före dan och jag och syrran är precis lika ivriga som alla tidigare år. Det spelar ingen som helst roll att jag passerat 20 års strecket, jag älskar fortfarande paket och överraskningar. Jag har klämt och vridit på paketen som Kimmen lämnade här under granen ikväll, och jag längtar tills imorgon när man får slita i band och paketpapper. Julen är allt en mysig högtid.
Jag har jobbat både måndag och tisdag denna vecka, vilket gjort att mitt dagsschema har varit mer än fullspäckat. På måndagkväll var det BodyAttack och spelkväll hos Jessie som gällde; på tisdag träning och mys med Kimmen. Idag har jag dock varit ledig från allt vad jobb heter. Har träffat brudarna och gått på stan och druckit en hel massa kaffe. Skottat snö. Varit på BodyPump med Ääli. Utbytt julklappar med Kimmen. Och sånt. Nu sitter jag här i väntan på att morgonen ska gry, så jag får öppna en klapp (det är en fastslagen regel här i huset att man får öppna ett paket på morgonen), äta julgröt och senare träffa tjocka släkten. Och mala en hel kväll! Jag ska äta sill, rom, köttbullar, kalkon och choko tills det kommer ut genom öronen. Underbart!
Julen är en malarhögtid av rang.
Allmänt | | Kommentera |
Upp