Packning pågår.

Jag sitter mitt i kaoset i mitt rum, dricker en proteindrink och funderar i vilken jäkla ända jag ska börja. Jag vill försöka undvika att packa en massa onödigt, så försöker klura ut vad jag kan tänkas behöva under de tio dagar vi befinner oss i Spanien. Bikinin, självklart. Tandborste, check. Joggingskor, oh yes. Det är väl bara att sätta igång antar jag.

Idag har jag spelat tennis och fotboll. Fick en hel del mera ut av det först nämnda. Kimmen och jag hade hård match idag, en match från vilken jag slutligen utgick med seger. Härligt att äntligen vinna med tanke på hur mycket stryk jag fått i sommar. Det också kul att märka hur mycket man har gått framåt den här sommaren, slagen börjar vara i skick igen. Nästa sommar ska jag spela ännu mera!

Nåväl, jag ska återgå till packandet.


Snart, snart har vi det så här nice igen!
Allmänt | | Kommentera |

All by myself.

Jag har precis slängt i mig resterna från gårdagens tortillakväll och sitter nu här ensam och huttrar i köket. Shorts och linne är helt enkelt inte enough att bära på sig längre. Synkkä. Förutom att här är kallt råder även total tystnad; resten av familjen befinner sig nämligen i Kroatien och jag är all by myself. Jag skulle mer än gärna joinat, men orsaken varför jag stannade hemma är enkel: jag åker själv till Spanien nu på söndag. Det allt svalare vädret här i Finlandia gör resan mer än välkommen.

I övrigt njuter jag av mina lediga dagar. Morgonen började jag med en länk och BodyPump med Ida. Promenerade hem, duschade och drog vidare på lunch med Simme. Senare på eftermiddagen hade jag äntligen massagetid, vilket var välbehövligt. Min nacke och axlar är spändare än på länge. Sedan drack vi kaffe hos Jessica och blickade nostalgiskt tillbaka på den ljuva tonårstiden i form av gamla bilder samlade på Jessies dator. Oj vilka tider det varit...

Nu spöregnar det ute också. Hurra för stundande södernresa!

Allmänt | | 2 kommentarer |

En dag på landet.

Det var fredag och både syrran och jag var lediga, så vi bestämde oss för att åka och hälsa på fammo och faffa ute på den västanfjärdska landsbygden. Jag älskar deras gård och önskar det skulle bli av att vistas där lite oftare. Denna fredag sken solen från en klarblå himmel, lukten av kanakakka stack i näsan och ljudet av skördetröskan kunde höras från åkern. Idylliskt så det förslår. Fammo och faffa var lika härliga och roliga som alltid, och bjöd i vanlig ordning på en mindre festmåltid. Ääli och jag njöt.Nu är det småningom matchdags igen. Låt det gå vägen den här gången.

Allmänt | | Kommentera |
Upp