Ett spontan besök till huvudstaden.

Gratis biljetter till Pink-konserten som gick av stapeln i Kaisaniemiparken igår resulterade i att jag för första gången på länge skippade fotbollsträningen och hade en härlig kväll med Hanna, Emme och Linda i huvudstaden. Först smuttade vi vin och lonkero i Hannas fina kämppä i Gräsviken, innan vi begav oss till konserten för att se Pink för andra gången i våra liv. Kombinationen skitbra musik, en grym show, fantastiskt sällskap och en ljuvlig sommarkväll slår helt enkelt inte fel. På grund av jobb idag var vi tyvärr tvungna att ta sista tåget hem, vilket var synd, eftersom vi hade en jäkla fiilis att gå ut och festa tillsammans. Attans. En mycket bra kväll var det hursomhelst.


Hanna.

Jag och Emmelina.

Linda chillar.

Entrar parken och konserten.

My girls.

Pink svävar.

Pink är cool.

Vi är glada.Och väl hemma hos K var jag mer än nöjd.

Den skippade fotbollsträningen har jag i alla fall kompenserat idag genom en 60 minuters länk och 30 minuters hemma gymmas. Trodde det skulle kännas trögt idag, men tvärtom verkade jag ha ork att springa hur långt som helst. En knappa 10 km:s runda och några intervaller på Ramsholmen blev det. Tror det får bli något i samma stil imorgon, eftersom fotisträningen är uppskjuten till söndagen och Pumpen på Sportten inställd.

So long my friends.

Allmänt | | En kommentar |

En mycket fin vän.

Idag kom en mycket fin vän och besökte mig på jobbet, bara för att ge mig en mycket fin blomma. Bara sådär. Hur gullig kan man liksom vara? Tusen tack A-L, you made my day!

Allmänt | | Kommentera |

Härliga helg!

Efter jobb, BodyPump och fotbollsträning begav jag mig på fredagkväll ut till Lindbergs residens, där grillfesten var i full gång. Drack några öl, njöt av härliga kompisars sällskap, spelade fotis-volley och hade allmänt trevligt. Trots matchfri helg fick det ändå sluta där för min del. Eftersom helgerna är min ända möjlighet till lite strandliv ville jag inte riskera att sova bort lördagen.


Mallan, Jonski, Anders och Elton på grillpartaj.

Lördagen tillbringades på sjön med my cousin, Jessie och Simme. Hittade bästa klacken ever och låg där och lapade sol, simmade och smaskade på allt gott som fanns i kylväskan. Obeskrivligt härligt. Aningens sena blev vi till grillfesten hos Ann-Sofie, men några korvar fick vi grillade ändå. Chillig fiilis med brudarna och sedan var det Ettan som gällde. Var inte en fullständig 10 poängs utekväll, men fullt duglig. Kanske det var det faktum att man hade svårt att andas på dansgolvet som drog ner betyget lite. Efter krogen orkade vi ännu med några öl på Aarnes takterass, innan jag 6-tiden tog taxi hem.

Östis var inte mycket på land han.

Simme hade inte krabbis, även om bilden säger annat.

Söta Jessie.

På söndagen var jag slö och gjorde inte mycket produktivt. Drack en kopp kaffe med Simme, tog en cykeltur till stan för en glass med Jessie, och sådant. På kvällen gick vi ut och äta med familyn och killarna. Maten var utsökt, och dessutom fick jag äntligen träffa K, som hängt i Vasa skärgård i fyra dagar.

Det var den helgen. Nu har jag fyra dagar med jobb och träning framför mig igen, innan det är ledigt på nytt. Hoppas nästa helg blir lika huippu!

Allmänt | | Kommentera |
Upp