En produktiv måndag

Detta har varit både en produktiv och skön dag från min sida. Efter de två föreläsningarna jag hade på förmiddagen, kom jag hem och fick hela min begreppsuppgift i företagsekonomin skriven. Därefter lunchade jag med en ny bekantskap, varefter det blev lite shopping på stan med mamma. Min mamma är snäll, hon köpte ett par allt-i-allo läderskor av märket Ecco åt mig, vilket resulterade i att jag fick fiilis och var tvungen att köpa mig ett par svarta, lågskaftade stövlar som var på rea i Alexi 13. Gudarna vet när jag senast inhandlade skor, så det var helt på sin plats.

Efter en skön kväll för mig själv, bestående av en timmes länk, tonfisksmörgåsar och chill vid datorn respektive tv:n ska jag nu gå och kasta mig på öra. Imorgon väntar sedan förhoppningsvis efterlängtat besök.

Godnatt!
Allmänt | | Kommentera |

Back in Åbo

Kom för en stund sen in genom dörren till min kämppä här i Åbo. Fick åka med mamma och hennes arbetskompisar som är här på någon konferens idag. Skönt så slapp jag än en gång ta tåget.

Lördagen var dunderkul! Simmes födelsedagsmiddag var väldigt lyckad och Ääli och jag hade det väldans gemytligt med killarna. Värden drog i tur och ordning juttun om alla närvarande, vilket lockade till många skratt och väckte många gamla minnen. Simon är en av mina äldsta och bästa vänner och tillsammans med honom har jag upplevt en hel massa, både roligt och tråkigt. Det var på många sätt en nostalgisk kväll.
Kring midnatt begav vi oss av till Affes. Krogen premiärbesöktes för min del denna höst och det var en hurja bra inledning det blev. Mycket folk och dans, och tillsammans med det faktum att massor av mina kompisar också var ut, resulterade det i en utekväll lite bättre än medelbra. Efterfesten hölls förstås hos Jocke, men den besökte syster min och jag bara en kort stund, innan vi tillsammans med Kimmen, som varit till Ettan, tog en taxi hem. Mera sånhär kvällar och jag kan bra tänka mig att vara ofta ofta hemma i de gamla vanliga knutarna.

Nu skall jag dricka sista slurken kaffe och sedan börja bege mig mot skolan. Med hopp om en bra vecka.
Adios!

Allmänt | | Kommentera |

Uppdatering av de senaste dagarna

På torsdagkväll anlände jag igen till Ekenäs. Har haft några sköna dagar i Åbo tillsammans med K, sent på tisdagkväll roadade han dit och efter att min korta skoldag var över på onsdag, chillade vi hela dagen i min lägenhet. Jag var dessvärre tvungen att jobba med en engelska inlämningsuppgift några timmar, men vi hann gott och väl med att tillreda och dänga in en delicious lunch, kramas, kolla en film med makuuni påsarna i högsta hugg, äta chicken wings och kramas lite mera. Nice!

På torsdagen hann jag lyckligtvis äntligen med ett BodyStep pass på Sportten. Det var alltför länge sen jag varit där sist och fan vad det var härligt! Sportten är en av mina favoritplatser och ett väldigt bra gym enligt mig, mycket tack vare Salla, som är den bästa "dragaren" jag har upplevt. Hon e ju så grym! Eftersom jag älskar LesMills programmen har jag varit på otaliga timmar med Salla som ledare och hon har alltid lika bra fiilis! Synd så måste jag avsluta mitt medlemskap där nu, ska börja på ett nytt gym i Åbo och eftersom pengar inte växer på träd kan jag ju inte vara medlem på två ställen. Men några 10ggrs kort kommer jag nog att avverka på Sportten har jag på känn, måste ju slippa och träna när jag är hemma i Ekenäs också. Nog om det.

Till min glädje kunde jag på torsdagen äntligen träffa Linda också! Vi hade inte setts på närmare tre veckor så det var härligt att ses och catcha up lite igen!

Det är härligt att ha fredagarna lediga! Den här fredagen hann jag med mycket, bl.a. slöa med Kimmen, yra på stan med Ääli, BodyPump, hänga med familjen, träffa Emmelina (gud vad jag saknat den bruden, vafan sku du till Vasa och göra?! =D) och hälsa på Emmi&Melwin. Emmi var lika fräsch som alltid och Melwin sötare än aldrig förr. Ljuvligt!

Också den här lördagen är späckad med nice program. Morgonen börjde sömnigt, med mig halvsovande i köket kl 6, fixande smääärgäsar åt Kimmen som inte hade fått det gjort kvällen innan. Höh! :) Han skyndade iväg på jobb och jag kröp nöjt ner under täcket tillbaka för att sova några timmar. När klockan började närma sig mänskliga tider, fick jag asset ur sängen, och efter morgonmålet drog jag iväg till stan med familjen för att handla. Kaffe med Jess, Kantola och Jonny avrundade min cityvistelse och nu borde jag så småningom börja fördjupa mig i ekonomomins värld, men har en känsla av att det kommer att skita sig. Magen kurrar, så måste få tyst på den innan jag om en timme ska iväg och kolla EIF:s hemmamatch! Vi vill för guds skull se en vinst idag sen herrar!!
Efter matchen gäller det att börja fixa sig i ordning för ikväll. Då står middag hos födelsedagsbarnet Simme på agendan och sen antagligen utgång. Vart vet jag dock inte riktigt ännu, måste höra mig för med mina chicas som skall förfesta på annat håll.  We'll see.

Allmänt | | Kommentera |
Upp