Vilovecka på intågande

Veckan har börjat med jobb, Inbodymätning och BodyPump. Inbodymätningen visade precis det som jag hade förväntat mig: en ökning i både muskler och fett sedan senaste mätningen i höstas. Det är ett resultat som speglar ganska långt hur jag tränat och ätit i vinter. Om några veckor har jag tänkt lägga om träningen en del, men tills dess kör jag på i samma stil.
 
Men först ska jag passa på att hålla en vilovecka nu över påsk. Jag har kört ganska intensiva träningsveckor de senste två månaderna så kroppen behöver få lite längre återhämtning. Det passar också bra i och med att jag kommer vara bortrest halva påsken. På onsdag åker jag nämligen till Prag med Kimmen, mamma och pappa, Alexandra och Alex. Där är vi till lördag och jag ser så mycket framemot det! Bara lite jobb och sådant ännu i morgon och sedan bär det av.
 
Dagens lunch: S-market har infört en väldigt fräsch liten buffevagn för take-away sallad här i Ekenäs, så på lunchen i dag sprang jag över gatan och plockade ihop en passlig portion åt mig till jobbet. Mycket fina alternativ, både vad gäller proteinintaget och den gröna sidan.
Mat, Träning | | En kommentar |

Veckans träning (v. 13)

Måndag: BodyPump 60 min. + Tennis 60 min.
Totalt: 2 h.
 
Tisdag: Löpning 65 min.
 
Onsdag: Styrketräning (överkroppen) 70 min.
 
Torsdag: Styrketräning (underkroppen) 70 min. + BodyBalance 60 min.
Totalt: 2 h 10 min.
 
Fredag: Vila.
 
Lördag: Vila.
 
Söndag: Styrketräning (underkroppen) 70 min. + Tennis 60 min.
Totalt: 2 h 10 min.
 
Vecka 13 totalt: 8 h 35 min.
Veckans träning | | Kommentera |

Veckoslutet

Efter att ha vilat från träningen både fredag och lördag körde jag i dag ett styrkepass för benen på gymmet och spelade sedan en timme tennis med Kimmen. Jag provade samtidigt mina nya tennisskor som jag inhandlat och de kändes väldigt sköna på fötterna. Det börjar märkas att vi spelat en hel del tennis de senaste månaderna, slagen blir bättre hela tiden. Tidigare år har jag enbart spelat på somrarna och eftersom underlaget inomhus är ett helt annat och betydligt snabbare har det tagit ett tag att få fason på spelet. Men nu börjar det likna något.
 
Vilodagarna tillbringade jag på bästa sätt, med Emme och Lykke hela fredagkvällen och i Åbo på lördag med familjen och halva släkten, först i en bollhall där vi hejade på yngsta kusinen som spelar innebandy på juniorFM-nivå, sedan på stan med shopping och mat och hela köret. Väldigt trevligt.
 
De här två sötisarna har jag sett mycket av i helgen.
 
Kvällsmål efter styrketräning och tennis. Varma tonfisksmörgåsar och färsk mango.
Allmänt, Kvällsmål, Styrketräning, Tennis | | Kommentera |
Upp