Mindre lyckat.

Dagens träning blev inte alls som jag hade tänkt mig. Jag hade lite för bråttom, var lite för stressad, och värst av allt, jag hade ätit alltför nära inpå passet. Förutsättningarna var därmed långt ifrån ideala. Det var dessutom löpintervaller jag skulle köra, så jag insåg ganska snabbt att det inte skulle kännas så kul i dag. Med otillräcklig uppvärmning och alltför mätt mage kände jag mig tung och otymplig och benen ville inte riktigt lyda. Lite dåligt planerat av mig där.
 
Däremot var det väldigt skönt att gå på FitnessYoga passet efteråt. Jag kände att jag verkligen behövde sträcka på kroppen och andas efter en stressig dag och tung skolvecka. Nu orkar jag förhoppningsvis fortsätta jobba med mina ekonomistudier lite till under helgen också.
 
Skönt och nödvändigt att sträcka ut kroppen ordentligt med jämna mellanrum.
 
Gruppträning, Löpning, Träning, Återhämtning | | En kommentar |

Så glad jag blir.

Ni är galet många som anmält intresse att bli min PT-kund! Så jätte, jätteroligt, tack så mycket för det! Skulle jag kunna så skulle jag välja alla, men det går ju tyvärr inte. Jag kommer att svara på alla era mejl så fort jag hinner, och kanske också ställa lite tilläggsfrågor, och slutligen får sedan lotten avgöra vem kunden blir. Alla är så intressanta på sitt sätt, och många har skrivit väldigt utförligt om den nivå de är på i dag och vad de skulle vilja uppnå. Jag kan omöjligt välja. Som sagt skulle jag så otroligt gärna vilja försöka hjälpa er alla! Oberoende om ni som vill ha hjälp med träningen får det eller inte, hoppas jag att ni försöker nå era mål så gott ni kan ändå. Små steg framåt är också framsteg! Och i annat fall hoppas jag ni har möjlighet att återkomma om ett år då jag förhoppningsvis är färdig utbildad!
 
Om ungefär en vecka meddelar jag alltså vem som kommer att få dras med mig resten av året! Om någon som anmält intresse nu ändå känner sig osäker på sitt engagemang hoppas jag att man meddelar mig det! Jag tror starkt på att alla kan om man vill, men man måste vilja! Vilja kommer man långt med!
 
Och så är det ju så härligt att röra på sig!
 
Syrran och jag gjorde oss riktigt andfådda med en massa fåniga hopp på stranden en lite molnigare dag på Kuba.
 
 
 
 
Svårare än så behöver det inte alltid vara.

PT-kund sökes!

Skulle du vilja ha min hjälp med träning och kost under år 2014? Vill du kanske komma igång med din träning men vet inte hur du ska gå till väga på egen hand? Eller är du redan träningsvan men vill ta din träning till en ny nivå, eller kanske förändra något på kostsidan? Behöver du motivation och pepp för att orka upprätthålla ett aktivt liv? Någon som planerar och håller koll på dina träningspass? Det spelar ingen roll om du har noll koll vad gäller träning eller redan tränar flera gånger i veckan, och det har heller ingen betydelse vilken ålder du är i eller om du är man eller kvinna. Däremot underlättar det om du är bosatt i Åbo- eller Raseborgstrakten, där jag själv befinner mig mest. I övrigt är det enda som krävs att du är beslutsam och vill ha med mig att göra ända till årets slut.
 
Inom ramarna för PT-utbildningen jag går ska vi alltså jobba med en kund hela året igenom och därför hör jag mig nu för om det finns några intresserade. Det är helt gratis, och jag är ju alltså inte färdigutbildad ännu och har således mycket kvar att lära, men jag har en hel del erfarenhet av både styrke- och uthållighetsträning och tror starkt på att jag ska kunna hjälpa just dig med dina eventuella mål.
 
Att bli min PT-kund innebär såklart inte att du måste springa på gymmet 5 dagar i veckan, inte heller att du måste leva med en strikt kosthållning. Om det inte är din målsättning vill säga. Meningen är att jag tillsammans med dig ska kunna identifiera och sätta upp individuella mål, och sedan lägga upp ett program som arbetar mot de målen. Och hjälpa och stödja så gott jag kan på vägen. Men det här är också en väldigt viktig del för mig i min utbildning, så jag behöver en kund som inte ämnar avsluta mitt i eller ta en tre månaders paus under sommaren, utan verkligen vill vara med om det här hela året, ända till december.
 
Är du intresserad? Eller har du en kompis, förälder eller syskon som är det? Eller är det något du vill fråga angående detta? Ta då kontakt med mig genom att endera:
 
- e-mejla mig på adressen victoria.sundblom@abo.fi
- lämna ett meddelande i min inbox på Facebook
- kommentera här på bloggen
 
Man kan anmäla sitt intresse ända fram till nästa veckas onsdag, alltså 5.2.2014
 
Träning på gym är en av de roligaste sakerna som finns...
 
 
.... men behöver inte vara ett måste.
 
 
PT-projekt, PT-utbildning | | 4 kommentarer |
Upp