Lately

Jag har jobbat långa dagar hela veckan för att hinna få allt veckans jobb undan före veckoslutet, som igen närmar sig med stormsteg. I morgon åker jag nämligen över till Stockholm för en utbildningshelg där. Det ser jag otroligt mycket framemot. Resten av familjen hänger på så blir kvalitetstid med god mat och hotellhäng med dem också på kvällarna.
 
Nedan några bilder från de senaste dagarna.
 
När en del av ens arbetsuppgifter är att testa träningspass känns det nog inte som jobb överhuvudtaget.
 
 
Vår nya tavelvägg som Josse har fixat med under veckan.
 
I söndags avklarade jag andra delen av första hjälp-kursen som ordnats nu två söndagar i rad. Viktiga grejer som alla borde lära sig.
Gruppträning, Jobb, Trainium | | Kommentera |

Veckans träning (v. 12)

Måndag: Löpning 30 min.
 
Tisdag: Styrketräning (hela kroppen) 50 min.
 
Onsdag: Vila.
 
Torsdag: Trainium-Pulse 60 min.
 
Fredag: Styrketräning (överkroppen) 75 min.
 
Lördag: Styrketräning (underkroppen) 75 min.
 
Söndag: Vila (aktiv).
 
Vecka 12 totalt: 4 h 50 min.
Veckans träning | | Kommentera |

Hemifrån och runtomkring

Jag har gjort mycket jobb hemifrån och på annat håll den här veckan och har därför inte alls varit så mycket på Trainium som jag brukar. Känns riktigt konstigt att det redan är fredag i morgon och jag inte varit där ens en hel dag ännu. Jag har haft flera träningsprogram att fixa och en kostföreläsning att förbereda och hålla och då jobbar jag nog allra effektivast hemifrån. På Trainium finns det alltid så mycket annat att göra och så många trevliga kunder att prata med så tiden rinner lätt iväg. Men i morgon har jag såväl PT-kunder som respa och gruppträning, så då blir det en hel dag på gymmet. Äntligen! Dessutom blir det eventuellt egen träning och bastubad med Linda på kvällen.
 
 
Jag har dock fått mycket gjort de senaste dagarna och i dag har jag jobbat hemifrån med träningsprogram och varit på ett möte på dagen, och eftermiddagen och kvällen har sedan tillbringats på Trainium. Jag drog kvällens Pulse- och Mobilitypass och eftersom jag själv deltog var jag riktigt trött och svettig efteråt. Hemma var jag efter klockan 20 så lika bra att slå ihop middag och kvällsmål. Förutom måltiden på bilden nedan drack jag en köpt frukt- och grönsakssmoothie till.
 
Stekt kycklingfilé, spagetti, sallad, avokado och riskaka med ost. Kimmen fixar oftast maten hemma hos oss och det här var dagens rester från lunchen han kockat ihop.
 
Har rett upp efter de senaste dagarnas papperkaos jag haft på köksbordet. Kostföreläsningsmaterial och anteckningar för föredraget jag höll i går är nu sorterat och inmappat.
Jobb, Kosthållning, Mat, PT-projekt, Trainium | | Kommentera |
Upp