Nyårsplaner

Som vanligt har jag även detta år haft lite svårigheter med att bestämma mig för hur jag ämnar fira att ett nytt år står för dörren. Oftast har det slutat med att jag följt Kimmens planer, och så även i år. Jag tycker ju så mycket om att vara med honom. :) Så var det redan i den tidiga tonåren, när jag kär och galen jagade killen jag även många år senare skulle komma att vara upp över öronen förälskad i. På senare år har ju då Kimmen, min allra största tonårskärlek , tagit sitt förnuft till fånga och fattat att jag är kvinnan i hans liv, vilket gör mig till världens lyckligaste. :) Jaa, på tal om att hamna utanför ämnet. :) Hur som helst så har jag en stark känsla av att megapartyt i Degerölokalen också skulle ha varit en hit, men den betydligt mindre tillställningen som kommer att hållas hos Thoma imorgon lockade sist och slutligen snäppet mera. Det kommer bli hur mysigt som helst.

I fyra timmar har Alexandra och jag stått i K-market och sålt raketer i dag också. Det är ett väldigt bra sätt att samla in pengar till laget och dessutom ett mycket lätt och roligt jobb. Jag fick t.o.m. prata lite engelska idag, vilket jag tyckte var fruktansvärt trevligt. På eftermiddagen hade jag sedan för avsikt att föra Hippomobilen till ABC för att pärlan skulle bli skinande ren, men det var för lång kö till biltvätten för att jag skulle haft tålamod att sitta där. I stället for jag och hälsade på Henge i hans relativt nya kämppä. Vi drack kaffe och varm saft och diskuterade livets små under. En mycket underhållande man är han den där Dingis. :) Snart igen.

Tidigare Ikväll drog sedan 3/4 av Sundbloms familjen iväg till Sportten på BodyStep. Väldigt bra timme. Vi avnjöt sedan rosépepparkyckling och en god sallad. Jag är mycket nöjd.

Sitter nu och väntar på att Kimsevimse ska sluta jobbet och komma hit. Förhoppningsvis lyckas jag sedan övertala honom att spela lite Sega med mig. Jepp.

Här kommer några bilder från juletider som jag lovade också.

          


 
Varför Kimmen är halvnakin och fyrar av ett äkta Chandler smile har jag ingen aning om. :)

Ciao!
Allmänt | | 2 kommentarer |

Måndag

Denna måndag har gått åt till att sälja raketer för damlagets räkning i K-market under förmiddagen, dricka kaffe med syrran, Ida och Emmelina, sedan chilla med Emme hemma hos mig, och så att spela Sega. Forget about alla moderna Playstations och Nintendo Wii, jag har upptäckt mitt gamla Segaspel och jag är överförtjust! :)

Om en halvtimme skall jag infinna mig på Sportten för en timme BodyCombat och sedan vankas det myskväll hos Jessica. För övrigt njuter jag av jullovet i fulla drag, det är så skönt att kunna umgås med Kimmen så gott som varje dag, hänga med Ääli, träffa kompisar, träna och bara vara.

Jag skall ladda upp lite foton från julhelgen så fort jag hinner, men nu är det dags att byta om. So long fellas.

Allmänt | | En kommentar |

Julen som kom och gick

Så var den huvudsakliga julen över för i år då. Den gick lika snabbt som vanligt. Men jag har haft en mäkta mysig och trevlig jul tillsammans med hela familjen och halva släkten, så jag klagar inte. Mycket fina klappar har jag också fått och är även nöjd med dem jag gav bort. De fina presenterna från Australien, Pinks senaste skiva och min high-tech plattång är exempel på årets favoritklappar. I'm greatful.

Juldagen var även den en succé. Jag kan inte påstå att jag var speciellt nykter, vilket i och för sig var tur eftersom jag då inte skulle ha orkat med de ca 7 skitroliga timmarna jag tillbringade på Ettan, och de tusen personer jag har jåmat skit med. Jag älskar juldagen, jag anser de faktist vara ett perfekt tillfälle att yra omkring med nära och kära, och obekantingar med för den delen. Före Ettan hade vi detta år en gemytlig stund hos familjen Törnroos, med alla 3 tillhörande systrar samlade. Härligt härligt!

Idag, 27.12.2008, är det Kimmen och min 2årsdag. Eftersom kvällen för min del har tillbringats i Kimito, hos kusinerna där, har vi för avsikt att fira med biff på någon trevlig restaurang imorgon. Sen är det verkligen på tiden att ta itu med att jobba bort den extra hud som julfrossandet fört med sig. :) Good luck to me!

God fortsättning gott folk!

Allmänt | | Kommentera |
Upp