Föreningsbyte och nya utmaningar.

I fredags blev det helt klart att vi är sex KSF-spelare som byter förening för säsongen 2014, i och med att vi skrev kontrakt med Alexandras och min fostrarförening EIF. Vi byter alltså våra gulsvarta färger mot grönvita, och det känns riktigt bra. Det var ganska avgörande att vi slutligen var så pass många med division I erfarenhet som beslöt att EIF är det mest lämpliga alternativet för vår del i år, och att föreningens målsättningar matchar våra. Dessutom har vi blivit väl emottagna och träningarna har hittills varit väldigt bra.
 
Efter att ha spelat i division I de två senaste säsongerna blir det nu således spel i division II ett år emellan, vilket betyder lite annorlunda utmaningar än tidigare. De utmaningar har vi beslutat att anta och nu kör vi för fullt på det här och ser vart det leder!
 
Foto: Matias Wikholm
 
Här kan man läsa lite mera om vårt föreningsbyte.
 
Första utmaningen blir en ordentligt en, i och med cupmatch mot regerande finska mästarna Åland United. Jag kommer dock troligtvis inte kunna medverka i den matchen, vilket stör mig något otroligt! Att spela mot riktigt bra lag är för det mesta en härlig upplevelse och något man verkligen inte vill missa! Ifjol när vi mötte PK-35 med KSF var känslorna efter matchen i alla fall enbart positiva.
Fotboll | |
#1 - - Jannica:

Skall faktiskt bli kul att följa med er! :)

Svar: Vad roligt att höra Jannica! Vi kan heja på varandra! :)
Vicki

#2 - - ida:

Så roligt :)

Svar: Jo, det känns riktigt kul! :)
Vicki

Upp