FC Honka - TPS/KSF.

Det visade sig slutligen vara lika många KSF spelare som TPS spelare på planen i matchen mot Honka damerna igår, i och med att också TPS hade lite skralt med spelare. Det blev alltså 90 hårda matchminuter till den här helgen, och hur kul det än var att möta ett så bra lag som Honka skulle man nog ha njutit mera av det med ben som inte spelat en tung match dagen innan också.
 
Men det gick faktiskt riktigt bra ändå. Det var Honka som helt klart hade spelet och vi fick jobba mycket på att försvara, men vi förlorade slutligen bara med 1-0, efter att Honka nätat i andra halvlek. Vilket igen var ett bra resultat med tanke på att Honka hade nästan två fulla lag på benen och böt friskt spelare, medan vi inte hade en enda på bytesbänken. Men vi kämpade tappert och speciellt vårt försvar och vår målvakt skötte sig mycket fint.
 
Matchen klarade vi som sagt väldigt bra med tanke på omständigheterna, men efteråt började det nog kännas lite här och där. Själv hade jag fått två stora blodblåsor under lilltårna som brände som eld för varje steg, men efter att ha tagit hål på dem igårkväll känns det betydligt bättre nu. Idag är det dessutom vilodag som gäller, så imorgon borde jag nog kunna dra på mig fotbollsskorna igen ska vi hoppas.
| |
Upp