TiPS - KSF 4-1 (1-0)

Vi åkte alltså på första förlusten för säsongen i går, när vi förlorade mot TiPS med 4-1. Förlorar gör man ju ibland utan att det är hela världen, men i går kändes det verkligen bedrövligt i och med att gårdagens TiPS var ett lag vi när som helst skulle vinna med vårt ordinarie lag. Men den här gången hade TPS damerna, TPS FM B-juniorerna, och vi, KSF, alla match på samma dag, vilket är förbaskat dåligt planerat. Spelarbrist råder det i alla lag också, vilket gjorde att vi ännu sent på fredagkväll hade bara 7 spelare + spelande tränare ihopskrapat. Ligadamerna saknade några spelare, vilket gjorde att många som egentligen spelar med oss åkte med dem till Åland, och jag var faktist redan beredd på att vi skulle tvingas gå in på planen med en öppningselva på 8 pers mot TiPS. Efter hårt arbete fick vi ändå i sista stund fyra spelare med oss från ett yngre juniorlag, vilket vi var väldigt tacksamma för, men som inte på långa vägar räckte.

Trots en jäkla massa frågetecken och oklarheter försökte vi verkligen gå in i matchen med rätt inställning, och vi öppnade också matchen med en lysande målchans, som vi dock tyvärr inte kunde utnyttja. I halvtid hade TiPS tagit en 1-0 ledning, vilket inte var någon större panik. Första halvlek var ganska jämn och jag tyckte som sagt inte att TiPS var något särskilt bra motstånd alls. I andra halvlek lyckades dock motståndarna dra ifrån och vi tappade greppet om matchen totalt. Och förutom några fina målchanser till hade vi inte mycket uppåt. Ett mål lyckades syrran sätta dit innan matchen blåstes av, men det var inte till så stor tröst den här gången. Jag var helt kraftlös efter matchen, trött efter att ha grubblat över vårt spelarmaterial i flera dygn, och utmattad efter en både fysiskt och psykiskt tung match. Så jäkla påfrestande.

Dagens målgörare: Alexandra Sundblom.