Försiktigt.

Kände mig lite hängig under morgonen och förmiddagen och övervägde således att skippa BodyPumpen och bara satsa på fotbollsträningen idag. Piggnade dock till under eftermiddagen så det kändes nog okej att köra båda. Tog det ändå lite lugnare på Pumpen och var extra noggrann med att få i mig tillräckligt med näring direkt efter passet, då immunförsvaret är som sämst. Såväl proteindrink och banan som lite rester från måndagens tonfisksallad sjönk ner i magen, innan det var dags att åka ut till TPS hallen på fotisträning.
 
Tommi Pikkarainen, ansvarig för TPS juniorverksamhet, brukar vara med oss på träningarna en gång i veckan, och idag var han igen på plats för att coacha oss. Han drar bra träningar med mycket fokus på småspel med olika teman och jag gillar hans sätt att påpeka olika saker han vill att vi ska tänka på. Lite extra inspirerande att ha med en utomstående ibland.
 
Nu har jag precis tagit en het dusch och ska äta ett stidigt kvällsmål, kämpa med några redovisningsuppgifter och sedan krypa i säng. Det har varit en lång dag.
| | Kommentera |
Upp