Söndagkväll, söndagskrubb och hockey.

Kimmen har ledigt till tisdagkväll så han joinade mig tillbaks till Åbo ikväll. Här sitter vi nu bekvämt i soffan, mätta på franskisar, knackorv och nuggets. Prima söndagsmat. Ishockeyfinalen är på g på tv:n (förlängningen tar härmed vid)och här råder allmän skön fiilis. Att jag är ledig imorgon gör det hela ännu härligare. Även om jag nog inte har brist på skolgrejer att fixa precis, men det är morgondagens problem.

Innan avfärden till Åbo hann jag med mycket denna söndag. Kollade futsalmatch i bollhallen, träffade saknade Pampasbor, åt middag hos Kimmen och gick på ett pass BodyPump med syrran. Härligt med träning istället för krabbis en söndag. Den här helgen har allmänt varit full av träning, vilket känns bättre än bra. Disco disco i all ära, men de facto når man ingen toppform med en massa festas alla helger.

Min sambo sitter för tillfället i Lappland och trycker. Jag råkar veta att hon antagligen saknar mig och vårt kämppisliv massor redan. :) Och jag saknar förstås henne. Hursomhelst har hon lämnat lite cheesecake i kylen som Kimmen och jag nog ska smaka lite av nu. Imorgon är vi tillbaks i vardagen och den hälsosamma linjen igen.
Allmänt | | Kommentera |
Upp