Ekande tomt

Det ekar tomt mellan väggarna här i lägenheten i Åbo. Vi har flyttat ut det mesta av mina saker idag, föräldrarna, syster och jag. Den här veckan löper mitt hyreskontrakt ut, så på söndag kommer jag efter de allra sista grejerna. Känns lite sorgsligt tillika, jag har trivts mycket bra här på Berggatan. Men jag visste ju att det här högst troligen bara var en ett års lösning, nu blir det att söka nytt till hösten. Riktigt spännande det också. :)

Har i övrigt haft en trevlig dag, traskat lite på stan med familyn och shoppat lite. Efter att vi fått allt inpackat i bilarna åt vi middag på Dennis, innan schacki lämnade mig åt mitt öde i mitt tomma hem. Nu såg jag just finnarna vinna ishockeymatchen mot Tjeckien. Jag är inte särskilt hockeyintresserad och inte särskilt patriotisk heller, men kul att de vann.

Och imorgon är det vappen. Firandet äger rum i Ekenäs för min del i år, och det ska bli så kul! De två senaste åren har jag firat i Åbo så det ska bli roligt med lite omväxling, även om schackis Åboplaner också lät skojiga. Men Ida och Ben kommer ju hem imorron, och det ska bli så frrruktansvärt nice att träffa dem! Plus att många av mina härliga chicas kommer vara i Ekenäs. Det kommer bli en bra vappen och första maj har jag på känn! :)

Nu ska jag börja söka mig i säng för min sista natt här. Två timmar föreläsning imorgon, sen bär det av mot Ekenäs och festen kan börja! Jaaah! :)

Nati!


Allmänt | | Kommentera |
Upp