Löp- och fotbollssöndag

Det har varit en härlig söndag! Jag var på party på fredag vilket alltid gör att helgen känns längre på nåt sätt (i jämförelse med att gå på fest på lördag vill säga) och relativt tidig väckning i dag gör att den här dagen också känts väldigt lång. Strax efter kl. 10 cyklade jag till Trainium där gänget från löpskolan skulle samlas för dagens pass. Vi var en stor grupp på 20 personer som joggade iväg till Dragsvik motionsbana för att köra grunduthållighet som var dagens tema. Det är någonting som är väldigt nyttigt för mig att träna, att hålla tempot lågt och pulsen nere.
 
Väl tillbaks på Trainium blev det spontant intervaller på roddmaskin tillsammans med Alex bror Sam, Kimmen och en av våra kunder. Vi körde tillsammans totalt 10 km vilket betyder 10 x 250 meters intervaller per man. Så lite pulshöjande träning blev det i dag också.
 
Senare på eftermiddagen mötte jag upp Alexandra och cyklade till Centrumplanen där EIF ordnade en flickfotbollskväll. Jättebra initiativ av föreningen! Vi drog uppvärmning för allihopa och sedan ca 15 minuters fotisfys för tre olika lag. Dessutom startade ett nytt flickfotbollslag sin verksamhet i och med det här evenemanget, ett lag för flickor i bl.a. min guddotter Lykkes ålder. Flickorna verkade så ivriga och det var så roligt att se! 
 
Ett lyckat evenemang för flicklagen.
 
Vi hade varit och inhandlat sportkläder åt Lykke tidigare i veckan som hon så nöjt bar upp.
Fotboll, Löpning, Trainium, Träning | |
Upp