Snabbmat

När man av en eller annan anledning har hektiskt i vardagen, kanske mycket jobb, träning eller fritidsaktiviteter och schemat är tight händer det lätt att måltiderna blir lidande, om man inte planerat maten och handlat på förhand vill säga. Kanske man i farten rycker åt sig första bästa färdigmatsförpackning från butikshyllan och så slutar det med att det du har på tallriken är en grå och tråkig sörja som inte ger särskilt mycket näring.
 
Det finns betydligt bättre alternativ som är både enkla, goda, hälsosamma och tidseffektiva. I dagens läge har många matbutiker t.ex. salladsbufféer, där du snabbt kan plocka ihop en mångsidig salladsportion som innehåller både protein, kolhydrater och fett. Själv brukar jag ofta som nödlösning ta en grillad kyckling från butikens köttdisk och äta med grönsaker (som nästan alltid finns hemma hos oss). I dag inhandlade jag en kyckling och en påse fryst broccoli på vägen hem från löprundan med Linda och hade kvällens middag på tallriken inom 10 minuter.
 
Väldigt behändigt sådana dagar, som i dag, som består av jobb hela dagen, ett träningspass och därefter jobb hela kvällen.
 
Grillad kyckling, broccoli, avokado, tomat, paprika, morot. Och knäckebröd.
Kosthållning, Mat | |
#1 - - Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!:

gott

Svar: Jess! :)
Vicki

Upp