Ett sent gympass.

Vaknade i dag med väldigt styva ben, ett resultat av gårdagens fotbollsträning där vi sprang något otroligt mycket! Det var helt jäkla jobbigt och jäkla tungt och förbaskat skönt, allt i en salig blandning, och fast hela kroppen till sist skrek av utmattning var det samtidigt en njutning av få springa sig riktigt totalt slut. Det känns också som sagt i baklåren och ljumskarna i dag, men det får det göra.
 
Det passade således utmärkt att låta benen vila och träna överkroppsstyrka i dag. Det blev ett väldigt sent gympass eftersom jag stack iväg på grillkalas till Kimmens pappa & co. genast efter jobbet. Såg också dagens tidiga VM-match där och hann bli riktigt trött och slö innan matchen var över och det var träningsdags. Kimmen gjorde mig som tur sällskap till gymmet; det kändes betydligt roligare att fara och träna med sällskap än ensam när klockan hunnit bli så mycket som halv tie. Mycket träning för ryggen och baksidan av axlarna blev det i och med olika dragövningar, och också bänkpress, dips och kettlebellsving.
 
 
Framåtlutade hantellyft är en bra övning för baksidan av axlarna och ryggen, speciellt övre delen. I dag i superset med framåtlutad skivstångsrodd.
 
Upp