Lyckat med tonfisk.

Vilodagen i går tillbringades på bästa sätt med en hög forna KSF damer i Elins och mitt vardagsrum. Vi snackade lätt bort fem timmar, medan vi knaprade på lite snacks Elin och jag hade rört ihop. Tonfiskröran vi gjort till rågknapparna var ett litet experiment, men faktiskt ett lyckat sådant. Ska dela med mig av receptet när det nu blev så bra:
 
Tonfiskröra:
  • 2 hårdkokta ägg
  • 2 burkar tonfisk i vatten
  • 1 burk kvarg (250 gram)
  • 100 gram färskost med pepparsmak
  • 1 lök
  • citron- och svartpeppar enligt smak
Det här röran passar bra som ett proteinrikt mellanmål också, på t.ex. ett rågbröd eller liknande.
 
Måndagssnacks. Den här gången hade vi t.o.m. gjort dippsåserna själva.
Kalas, Mat, Recept | |
Upp